Projekt információk:

  • Kedvezményezett neve: Time Gold 2006. Kft.
  • Fejlesztés tárgya, célja: Technológia és beruházási fejlesztések megvalósítása a Time Gold 2006. Kft-nél
  • Szerződött támogatás összege: 77 276 325 Ft
  • Támogatás mértéke: 70%
  • Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.22.

 

 

    Projekt leírás:

  A cég tevékenységi köre folyamatosan bővült, többek között építőipari munkák kivitelezésével, amelyet főként Magyarország területén végzi.

  A megbízható, gyakorlott szakembereinknek köszönhetően egyre több és nagyobb megbízásokat kaptunk a cég székhelyén és környező településein,   valamint Magyarország területén.

  Emiatt szükségessé vált a gépjármű állomány további bővítése, amelyek karbantartása állandó figyelmet igényel. Helyi viszonylatban 2 autószerelő műhely   működik, ami a település és vonzáskörzetének lakosság létszámát és gépkocsi állományát tekintve kevésnek bizonyul, valamint a gépjármű állomány magas   fenntartási költségei miatt felmerült, hogy egy saját autószerelő műhelyt alakítson ki a cég.

  Ennek alapján a cégvezetés megvizsgálta az új üzleti lehetőségeket és intenzív piackutatást és elemzést követően döntött, a beruházások elindítására.   2019-ben a cégnek lehetőségként adódott Tiszaföldváron, egy üzemen kívüli kereskedelmi egység megvétele, amely jó befektetésnek tűnt és az autószerelő   műhely kialakítására megfelelőnek bizonyult.

  Cégünk rövid távú célja az autószerelő műhely kialakítása. Az ingatlan ezáltal rendelkezésre áll, az átalakításhoz szükséges építészi tervet elkészíttettük,   továbbá két autószerelő szakemberrel is egyeztetünk, akik terveink szerint a műhelyben fognak dolgozni.

 Hosszú távú célként az autószerelő műhely, illetve a szolgáltatási kör bővítése lenne.