Munkavédelem

Dolgozóink biztonsága fontos, ezért minden munkatársunk rendelkezik munkabiztonsági kiskönyvvel , általános és speciális egészségügyi állapotfelmérő vizsgálattal, mentő- és védőfelszerelés használatával kapcsolatos oktatással, elektrotechnikai oklevéllel (ipari alpinista festők részére), „társmentés” igazolással, elsősegély vizsgával, ipari alpinista oklevéllel (Hexa-Global Kft., 3. szint), igazolással az aktuális munka- és tűzvédelmi oktatás elvégzéséről.

Ipari alpinista szolgáltatások

Nagy tapasztalattal látjuk el ipari és mezőgazdasági berendezések (például gabonasilók), fémtartályok, fémszerkezetek összeszerelését, tisztítását és felületkezelését; a nehezen hozzáférhető ablakok, nagy üveg- és fémfelületek tisztítását és mosását; homlokzatok szigetelését és festését.

Korrózióvédelem

Saját oktatóközpontunkban képzett, magasfeszültségű távvezetékfestő munkatársainkkal vállaljuk 110 kV-os, 220 kV-os, 380 kV-os és egyéb típusú oszlopok teljes körű karbantartását, legyen az lakatos munka, felületek előkészítése (tisztítás nagynyomású vízsugárral, kézi előkészítés) vagy éppen különböző korrózióvédelmi rétegek felvitele.

Betonkarbantartás

Vállaljuk károsodott betonfelületek javítási-, kőműves- és festőmunkálatait is.

Homokszórás és felületkezelés Airless-technológiával

Szolgáltatásaink között szerepel még a különböző fém- és acélszerkezetek (hidak, hajók, oszlopok, oszloptalpak, antik felületek) homokszórással történő megmunkálása, valamint a már homokkezelt felületek különböző technikákkal történő bevonása, mint amilyen az Airless-technológia is.

Tűzvédelem

Igény szerint elvégezzük az acél-, tető- és faszerkezetek tűzvédelmi festését, valamint az acél- és fafelületek tűzvédelmi kezelését.